Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΡΟΚ Α ΜΠΙΛΥ Ο ΖΟΥΜΕΡΟΣ & ΡΟΚ Α ΜΠΙΛΥ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ απο την ΑΡΓΥΡΩ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ενα πρωτοτυπο παραμυθι - μιουζικαλ για μικρους μικρους,λιγο μικρους και μεγαλους μικρους απο την συγγραφεα Αργυρω Αγγελοπουλου σε μουσικη του Τολη Κετσελιδη απο τις εκδοσεις Spicy.
ο Μπιλυ ,μια μικρη ρωγα σταφυλι ,δραπετευει απο το τζαμπι του για να ζησει την περιπετεια.
Στο ταξιδι του,μεσα  απο κωμικες,τρυφερες μα και επικινδυνες καταστασεις ,συνανταει ανεπαναληπτους χαρακτηρες και εκτιμωντας την αξια του καθε πλασματος μεσα απο την διαφορετικοτητα τους, ανακαλυπτει την σημασια των πραγματικων φιλων.
Το βιβλιο περιεχει cd 18 κομματιων με τα τραγουδια του Μπιλυ και της παρεας του που ερμηνευουν πληθωρα καταξιωμενων καλλιτεχνων οπως ο Γιαννης Ζουγανελης, η Ελντα Πανοπουλου, η Μιρκα Παπακωνσταντινου, ο Θανασης Τσαλταμπασης, η Πενυ Ξενακη, η Σοφια Βοσσου, η Βασια Τριφυλλη, ο Γιαννης Γιοκαρινης, ο Τζιμης Πανουσης,ο Χρηστος Δαντης,ο Γιαννης Μπεζος και η Φιονα Τζαβαρα.

Διαλεξα σημερα να σας παρουσιασω ενα υπεροχο βιβλιο για τους μικρους μας φιλους,για τα παιδια μας .
ΡΟΚ Α ΜΠΙΛΥ Ο ΖΟΥΜΕΡΟΣ ο τιτλος του και δεν θα μπορουσε να ειναι πιο ταιριαστος για ενα βιβλιο γεματο χυμους  αγαπης ,ζεστασιας,νοηματων διδαχης για τα παιδια  αλλα και για μας τους ιδιους!
Η γλυκυτητα και το ηθος του χαρακτηρα της "μανουλας" του Μπιλυ της κ.Αργυρω Αγγελοπουλου ειναι διαχυτο και τοσο απλοχερα χαρισμενο στις σελιδες του βιβλιου σπουδαιο δωρο ψυχης  επιμενω να λεω για ολους μας!

"γεματο συμβολισμους και τρυφεροτητα! Επιτελους καποιοι που δεν βλεπουν τα παιδια ως πλασματα χωρις κριτηριο που τους σερβιρεις  οτι προχειροτητα ναναι. ΜΠΡΑΒΟ στους δημιουργους  και την εταιρεια που δεν διστασε να επενδυσει σε κατι ποιοτικο με πραγματικο ενδιαφερον!!", ειναι η κριτικη που διαβασα και συμφωνω απολυτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σαν γλυκο του κουταλιου